Un SPECTACOL despre ROMANISMUL de IERI si de AZi. Din nou la TIMISOARA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.04.2017 08:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara are, incontestabil, un segment important de public dornic de piese ce au trecut proba timpului, de comedii jucate de vedete, iar pentru acest public revine la Timişoara actriţa  Florina Cercel, alaturi de o excelenta distribuţie, in cea mai noua montare a piesei ”Gaiţele”, de Al. Kiritescu.
Spectacolul in regia şi scenografia lui Mc Ranin va fi jucat de doua ori in luna aprilie pe scena Operei Naţionale Romane din Timişoara, in 10 şi in 26 aprilie, de la ora 20.
Pentru ca locurile pentru prima reprezentaţie sunt epuizate, pentru cel de-al doilea spectacol biletele s-au pus in vanzare la Agenţia Operei şi costa, in funcţie de loc, 80 sau 100 de lei.
Florina Cercel ii va avea alaturi, in distribuţie, pe Carmen Tanase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaş, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu şi Sebastian Balaşoiu.
Stralucita piesa despre romanismul de ieri si de azi, cu savuroase replici in care comicul devine un adevarat torent de nuante, de la umorul frust la tachinarea fina, de la rasul sanatos si gestul buf, la sarcasmul monden, “Gaiţele” (sau ”Cuibul de viespi” ) este o satira sociala in care, declara autorul ei,“ m-am straduit, cu adevar şi manie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise in toata hada ei goliciune”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.