Un spectacol perfect pentru publicul inteligent, rafinat, critic din Timisoara... FOTO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.03.2016 08:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Aurelian Temişan, actriţele Tania Popa şi  Anca Sigartau şi solista de jazz Ozana Barabancea sunt doar cateva dintre starurile Bucureştiului pe care ”Un altfel de Cabaret” le aduce la Timişoara, luni, 21 martie 2016, de la ora 20, pe scena Operei, intr-un show cu un concept unic in Romania, aşa cum susţin protagoniştii.

Regizat de Anca Sigartau, dupa un text de Arthur V.Wesker, spectacolul işi aduce publicul intr-un mic teatru ce se  zbate sa supravieţuiasca in aceasta epoca deloc prietenoasa cu arta.
Actriţele fac un nou spectacol de cabaret şi mizeaza totul pe aceasta carte: directorul teatrului ia bani imprumut, insa chiar ”partenerul” sau in acest proiect este cel care vrea ca teatrul sa eşueze şi sa fie inchis, ca sa-l transforme intr-un club de noapte.
Spectatorii vor avea insa prilejul de a  vedea aceasta poveste din doua perspective: cea de pe scena, careia muzica, dansul, costumele şi luminile ii dau stralucire, şi ce din culise, unde intrigile, problemele de familie ale actriţelor,  scenele alerte ale schimbarii costumelor, emoţiile, se arata acum nefardate, mai dramatice uneori decat show-ul de pe scena.

”Suntem foarte incantaţi, eu şi colegii mei, ca venim la Timişoara cu acest show. Pentru ca, veţi vedea, este un spectacol intrutotul distinct in peisajul  teatral romanesc, o formula scenica originala, care imbina farmecul cabaretului autentic cu elemente de drama, comedie şi reality show, aducandu-i pe spectatori  de o parte şi de cealalta a cortinei, aşa cum n-au mai fost vreodata. E un spectacol perfect pentru publicul inteligent, rafinat, critic din Timişoara, o sa va convingeţi. Ma leaga de Timişoara amintiri, senzaţii, prietenii puternice şi e o bucurie deopotriva artistica şi personala sa joc acolo” , declara Aurelian Temişan.

Distribuţia ii reuneşte pe Cosmin Seleşi (Baby Boy), Aurelian Temişan (Mr. Tom), Tania Popa (Tammie), Doina Botiş (Danny), Anca Sigartau (Annie), Alexandra Velniciuc (Allie), Corina Danila (Rossie), Manuela Cara (Magie& Orchestra si Lizzie), Monica Davidescu (Penny) şi Ozana Barabancea (Barbra Jo).

Biletele pentru unica reprezentaţie la Timişoara a Cabaretului costa intre 60 şi 100 de lei şi s-au pus in vanzare la Agenţia Operei.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.