Ungurii cauta un talhar in judetul Timis. Recompensa - 1200 euro!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.08.2013 12:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Autorităţile maghiare solicită sprijin poliţiştilor timişeni în vederea identificării unui bărbat suspectat de comiterea tentativei la infracţiunea de tâlhărie, pe teritoriul Ungariei.
Poliţiştii maghiari efectuează cercetări pentru identificarea unei persoane, care la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 12.30, a intrat intr-o unitate bancară, unde sub ameninţarea cu o armă neletală cu gaz, a solicitat lucrătorului toţi banii din seif, dar pentru că angajatul s-a împotrivit agresorul a părăsit banca.
Suspectul are următoarele semnalmente: înălţime 1,80-1,85 m, constituţie atletică, păr scurt, închis la culoare.
La data comiterii faptei, acesta purta ochelari de soare, tricou alb, pantaloni scurţi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport, de culoare albă.
Bărbatul prezintă mai multe tatuaje pe corp, unul dintre acestea aflându-se pe partea dreaptă a gâtului şi pare a fi o coadă de scorpion.  
Autorităţile maghiare oferă o recompensă, în valoare de 1200 de euro, persoanelor care pot da informaţii care să ducă la identificarea suspectului.
Oricine poate da detalii cu privire la suspect, este rugat să se prezinte la sediul  IPJ Timiş, bulevardul Take Ionescu, nr 44-46, sau să sune la numărul de telefon 0256/402160.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.