Unii cu bacalaureatul, altii cu furatul...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.07.2013 15:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 01 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat două persoane suspectate de comiterea unui furt din societate comercială.
În jurul orei 07.00, poliţiştii au interceptat, pe strada Badea Cârţan, doi tineri care aveau asupra lor bagaje voluminoase.
Trecând la controlul genţilor, poliţiştii au constat că M. I., de 17 ani, din Timişoara, şi G. I., de 15 ani, din comuna Săcel, judeţul Maramureş, transportau mai multe pachete de ţigări, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.
Cei doi tineri au fost conduşi la sediul secţiei, unde, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele 187 pachete de ţigări au fost sustrase de aceştia, în cursul nopţii, dintr-o societate comercială situată pe strada Telegrafului.
Totodată, s-a  stabilit că cei doi ar mai fi sustras şi 50 de lei, găsiţi în casa de marcat, şi o sticlă de băutură alcoolică, prejudiciul total creat fiind estimat la 3000 de lei.
***
Poliţiştii oraşului Deta au identificat o persoană suspectată de comiterea unui furt din societate comercială..
În cursul zilei de 26 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către M. N., despre faptul că pe timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în magazinul pe care-l administrează, din localitatea Banloc, şi din interior au sustras banii care se aflau în casa de marcat.
În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au identificat pe B. F., de 16 ani, din comună, suspectat de comiterea faptei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, minorul fiind internat la un adăpost pentru copiii străzii, din Timişoara.
***
Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Timişoara au depistat două persoane suspectate de comiterea infracţiunii de furt calificat.
P. Marius, de 19 ani, şi B. Cristian, de 25 de ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost depistaţi de către poliţişti în timp ce transportau mai multe piese de mobilier, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dintr-o bază sportivă, situată pe strada Gheorghe Ivănescu, din municipiu.
Prejudiciul în valoare de 2000 de lei a fost recuperat în totalitate, piesele de mobilier fiind predate păgubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.