UNPR Timisoara a migrat in barca PSD Timis

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 29.11.2011 14:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - UNPR Timişoara, prin vocea preşedintelui Filip Stancu, a anunţat astăzi, 29 noiembrie, trecerea in corpore la organizaţia PSD Timiş a nu mai puţin de 14 membri - din 27 - din cadrul Biroului Politic Permanental municipiului Timişoara, estimând că aduc împreună circa 800 de membri UNPR. 

"Nu ne-am regăsit în UNPR" - a mărturisit Filip Stancu, subliniind că nu a negociat nici o funcţie cu PSD Timiş. Pe de altă parte, "reîntâlnirea cu colegii care a lucrat şi pe care îi cunoaşte" i-a dat sentimentul că intră într-o echipă câştigătoare.
Deşi sediul partidului era fără căldură şi fără curent electric, preşedintele social-democrat Titu Bojin a anunţat că va trimite spre oraşul Brad 24 de tone de păcură ca gest umanitar pentru locuitorii oraşului hunedorean în care primarul PSD abia ce a ieşit din greva foamei.
PSD Timiş a crescut în ultima perioadă ca Făt-Frumos şi a reuşit să "înregimenteze" în judeţul Timiş peste 10.500 de membri cotizanţi. Asta fără a lua în calcul încă păsările călătoare de la UNPR.


Ce zice Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş, despre dezintegrarea "progresiştilor" puteţi afla de la Agenţia de Presă

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.