URINATUL INTERZIS in TIMISOARA!... POLITIA LOCALA e cu ochii pe tine ca pe FACEBOOK!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.04.2017 14:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţia Locala Timişoara atrage atenţia persoanelor care vor sa se bucure de aer liber in week-endul prelungit de 1 Mai ca trebuie sa respecte anumite reguli, referitoare la ieşirea la iarba verde, la picnic şi gratare.

Astfel, reaminteşte ca este in vigoare Legea privind desfasurarea activitatilor de picnic nr. 54 din 2012 care reglementeaza activitatile de picnic, desfasurate pe domeniul public ori privat al statului si al unitatilor administrativ-teritoriale, avand ca scop prevenirea, reducerea si eliminarea impactului negativ asupra mediului, asupra starii de sanatate a populatiei, generat de practicarea inadecvata a activitatilor de picnic.
Potrivit Legii 54/2012, persoanele fizice care desfasoara activitatea de picnic sunt obligate, printre altele, sa arunce deseurile doar in locurile special amenajate, sa aprinda focul doar in locurile special amenajate si sa il supravegheze in permanenta, sa lase locul in care au desfasurat activitatea de picnic curat si nealterat, sa parcheze autovehiculele doar in zonele special amenajate in acest scop, sa foloseasca pentru satisfacerea necesitatilor fiziologice doar locurile special amenajate, amenzile fiind incadrate intre 300 şi ajungand pana la 3000 lei.

Desfasurarea activitatii de picnic in afara zonelor special amenajate pentru astfel de activitati se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.
La nivelul municipiului Timisoara, activitaţile de picnic sunt permise, dar fara aprinderea focului, in parcurile special amenajate Carmen Sylva, Parcul Uzinei şi Parcul Karlsruhe.
Pe platoul din zona Padurea Verde, vizavi de Muzeul Satului, locaţie devenita deja tradiţionala, se pot desfaşura, de asemenea, activitaţi specifice sarbatoririi zilei de 1 Mai.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.