Urmarit international, urmarit national

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2012 13:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 26.09.2012, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe raza municipiului Timişoara pe M.A. Ciprian, de 34 de ani, din Timişoara, pe numele căruia autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

În cursul lunii mai a.c., suspectul s-a aflat pe teritoriul Ungariei, unde a profitat de neatenţia mai multor casiere de la diferite unităţi bancare, înşelându-le în momentul în care efectua tranzacţiile monetare, creând un prejudiciu de 1.700.000 de forinţi.
Persoana a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.
În data de 26.09.2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Rurală Periam, l-au identificat pe raza comunei Periam, pe VINCU DANIEL, de 32 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia Judecătoria Sânnicolau Mare a emis în data de 21.09.a.c. un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Suspectul a fost condamnat la pedeapsa de un an închisoare cu privare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, întrucât în noaptea de 09/10.04.2011 împreună cu o altă persoană au provocat scandal într-un bar situat pe raza localităţii Sânpetru Mare şi totodată au ameninţat cu acte de violenţă poliţiştii care se aflau în exerciţiul funcţiunii de serviciu.
Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J.Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.