URS IMPUSCAT ILEGAL in MUNTII BANATULUI. Cei 11 VANATORI au dat foc la PIELEA si OASELE URSULUI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.07.2017 12:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Lucratorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, in baza informaţiilor deţinute s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, in data de 28 mai 2017, a fost impuşcat ilegal un exemplar de urs pe raza unui fond de vanatoare din zona Armeniş.

Cu ocazia cercetarilor efectuate au fost identificate 11 persoane care in data de 28.05.2017 au participat la vanatoare, deţinand autorizaţie pentru vanat la mistreţ şi caprior, şi au impuşcat ilegal un exemplar de urs.
Pentru a-şi acoperi urmelor aceştia au dat foc la pielea şi oasele animalului, iar carnea rezultata a fost imparţita intre participanţii la vanatoare.

In cauza au fost ridicate 22 de arme, in vederea continuarii cercetarilor, şi s-a intocmit dosar penal pentru savarşirea mai multor infracţiuni: vanatoare fara respectarea condiţiilor inscrise in autorizaţia de vanatoare; vanarea speciilor de vanat cuprinse in anexa nr. 2 al Legii 407/2006, in alte condiţii decat cele ale derogarilor; vanarea in afara perioadelor legale de vanatoare la specia respectiva, transportul vanatului dobandit sau impuşcat ori tranşat in teren.

Se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebeş.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.