Vacanta de Paste pentru tineri la 58 de lei pe zi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.04.2012 13:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret pune la dispoziţia tinerilor 3743 de locuri pentru vacanţa de Paşti şi 6139 de locuri pentru vacanţa de vară 2012 în cele 48 de locaţii proprii.
Preţul unei zile de cazare incluzând şi masa este cuprins între 56 şi 74 lei/persoană/zi.
Înscrierile se pot face la Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret din fiecare judeţ, iar pentru Bucureşti la Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti la adresa Bulevardul Magheru nr. 28 – 30, etajul 6, sector 1.

În judeţul Timiş, se oferă la centrele de agrement de la Chevereşu Mare, capacitate totală de 53 locuri vara, şi la Poieni Strâmbu, capacitate de 54 locuri, o zi de cazare la un preţ de 58 de lei/zi de persoană, preţul unui sejur fiind de 348 lei.

Poieni Strâmbu

Centrul de agrement Poieni Strâmbu este aşezat pe versantul nordic al munţilor Poiana Ruscă, la o atitudine de 384 metri, pe braţul principal de formare a râului Bega. Sunt la dispoziţie o sală de mese cu capacitatea de 60 de locuri, sală de conferinţe cu 15 locuri, parc de joacă, pistă de minigolf şi teren de sport multifuncţional cu nocturnă. Cazarea se face în pavilion şi în pavilionul administrativ de la mansardă.
Obiectivele turistice din zonă pe care le puteţi vizita sunt: satul Bătrâna, Vârful Padeş (1310 m), Păstrăvăria, Schitul şi moara de apă din satul Poieni, Peştera Româneşti, Mânăstirea Izvorul lui Miron, Fabrica de sticlă Tomeşti, Staţiunea Valea lui Liman.

Chevereşu Mare

Centrul de agrement Chevereşu Mare este amplasat pe malul stâng al râului Timiş, în Pădurea Bacova, la 30 km de Timişoara. Centrul are în dotare un parc de joacă pentru copii dotat cu balansoare, bloc alimentar propriu cu o cantină de 100 locuri, sală de conferinţe cu 40 de locuri, sală de calculatoare, teren de handbal, volei, amfiteatru în aer liber cu capacitatea de 100 locuri, pistă de minigolf. În centrul de agrement se mai găseşte şi un teren de sport multifuncţional cu gazon artificial şi nocturnă.
Trasee turistice: parcul dendrologic de la Bazoşu Nou, staţiunea balneară Buziaş, Pădurea Bacova.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.