Vai, ce surpriza! Politist de frontiera cu avere nejustificata!....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.07.2015 10:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate intre averea dobandita şi veniturile realizate de catre MUNTEAN VALENTIN TITUS, agent de poliţie de frontiera in cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontiera Timiş şi de catre TROFIN HRISTACHE şi TROFIN IRENNE GABRIELA, agenţi de poliţie in cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Romane.

ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, in cuantum de 544.498 Lei (aprox. 137.105 Euro), intre averea dobandita şi veniturile realizate impreuna cu familia de catre MUNTEAN VALENTIN TITUS, agent de poliţie de frontiera in cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontiera Timiş, in perioada 24 august 2002 — 31 decembrie 2010.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, in vederea inceperii acţiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de catre MUNTEAN VALENTIN TITUS in perioada 24 august 2002 — 31 decembrie 2010.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.