VALUL de MIGRANTI de la FRONTIERA de VEST a scapat de sub control!... GUVERNUL ROMANIEI NU AUDE, NU VEDE!!!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.04.2017 10:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat, in zona de competenta a sectoarelor PF Moravita, Oravita si Naidas, 53 de cetateni din Pakistan, Bangladesh, Irak, Siria si Palestina, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.
*Alti doi cetateni straini au fost depistati de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, jud. Timis, in timp ce incercau sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.

 * In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita, judetul Caras-Severin, au desfasurat mai multe actiuni specifice pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma carora au depistat, pe directia localitatilor de frontiera Greoni si Ticvaniu Mare, 15 cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul tarii.
   Persoanele in cauza au fost conduse la sediul sectorului Politiei de Frontiera, iar in urma verificarilor preliminare s-a stabilit ca sunt cetateni din Pakistan si Bangladesh, toti barbati cu varste cuprinse intre 25 si 50 ani.
 * Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas, in cooperare cu lucratori din cadrul Posturilor de Politie Carbunari si Sasca Montana, au depistat, pe directia localitatilor de frontiera  Nicolint si Iam, 19 persoane din Irak si Pakistan (sapte barbati, sapte femei si cinci minori), adultii avand varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, iar minorii intre 6 luni si 10 ani.
* In cursul noptii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita si lucratori din cadrul I.J.J Timis au depistat, pe directia localitatilor de frontiera  Latunas, Clopodia si Stamora Germana, 19 persoane din Siria, Pakistan si Palestina (zece barbati, sapte femei si doi minori), adultii avand varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, iar minorii de 10 si 12 ani. 

In toate cazurile, persoanele depistate de politistii de frontiera au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.
 In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun. Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentelor si punerii in aplicare a acordului de readmisie.

* Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, judetul Timis, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe raza localitatii Cenad, doua persoane de sex masculin, care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din Libia, respectiv Siria, in varsta de 19 si 25 de ani, care detineau documente de solicitanti de azil. Acestia au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.
    Ca urmare a celor constatate, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.