VANATOARE de COMORI in TIMISOARA. Obiectivele principale ale orasului vor masca cate o regiune de pe mapamond...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.05.2017 10:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatica şi Calculatoare pregateşte, ca in fiecare an, „Comoara Ligii AC” , un proiect destinat studenţilor dintr-o organizaţie membra ANOSR (Alianţa Naţionala a Organizaţiilor Studenţeşti din Romania).

In perioada 5-7 mai, se va desfaşura cea de-a X-a ediţie a proiectului, la baza caruia sta celebrul joc al vanatorii de comori.
Participanţii primesc o serie de indicii, prin intermediul carora ajung la ravnita „comoara”.
Pentru a intra in posesia lor, participanţii trebuie sa treaca pe la fiecare checkpoint de pe traseu şi sa indeplineasca anumite task-uri.
Pas cu pas, indiciile ii vor conduce prin cele mai frumoase locaţii ale Timişoarei.

Scopul proiectului este reunirea tinerilor voluntari din toata ţara, pentru un weekend la Timişoara.

Aceştia au ocazia sa viziteze oraşul, sa socializeze şi sa creeze amintiri frumoase, legand noi prietenii unii cu ceilalţi.
„Comoara Ligii AC” 2017 va avea 100 de participanţi dornici sa cunoasca surprizele pregatite in cadrul temei de anul acesta, “21 de km in jurul lumii“.
Fiecare checkpoint de pe traseul propus de organizatori va reprezenta cate o regiune de pe mapamond, mascata intr-unul dintre obiectivele principale ale oraşului.

Tinerii participanţi vor petrece un weekend intreg in Timişoara, sosind vineri.
Sambata, vor parcurge traseul care ii va conduce spre gasirea „comorii” Ligii AC şi descoperirea Timişoarei, iar intreaga aventura se va incheia duminica.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.