Vasile si Gheorghe au incurcat-o in Lovrin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.10.2012 09:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au efectuat mai multe controale în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor comerciale cu metode evazionist- fiscale.

Acţiunea s-a desfăşurat în cursul zilei de ieri în piaţa din comuna Lovrin, pentru depistarea celor care desfăşoară activităţi comerciale ilicite, prin expunerea la vânzare de produse pentru care nu există documente de provenienţă sau care sunt contrafăcute, ori alte activităţi prin care se încalcă prevederile legale la legea comerţului.
Cu ocazia acţiunii au fost verificare mai multe societăţi comerciale şi au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 4000 de lei.
De asemenea, au fost întocmite două dosare penale pentru expunerea la vânzare de produse contrafăcute. Ca urmare a dosarelor penale întocmite au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 3800 de lei.
În piaţa Lovrin a fost identificat V. Vasile, de 23 de ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, care a expus la vânzare treninguri care purtau însemnele unor mărci înregistrate şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute. Toate cele 11 treninguri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal.
În aceeaşi piaţă, a fost depistat şi V. Gheorghe, de 47 de ani, din comuna Dudeştii Vechi, care a oferit spre vânzare mai multe tricouri, deşi nu era autorizat de către titularul mărcilor inscripţionate pe bunuri, să folosească marca respectivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.