Veselie mare la FRONTIERA cu SERBIA. Se aude tot mai des ALLAHU AKBAR... Valul MIGRANTILOR PARE DE NEOPRIT!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.03.2017 13:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat, la frontiera cu Serbia, şapte cetaţeni iranieni si patru afgani, care au incercat sa intre ilegal in Romania.
In plus, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas au depistat in zona de competenta 14 cetateni din Yemen, Irak si Siria, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

Pe 21 martie, in jurul orei 11.20, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe directia localitatii de frontiera Stamora Germana, sapte cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul tarii.
Ca urmare faptului ca persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona, acestea au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera  pentru cercetari.

In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca grupul era format din patru barbati, o femeie si doua minore, cu varste cuprinse intre 13 si 39 de ani, fara documente de identitate asupra lor. Persoanele in cauza au declarat ca sunt cetateni iranieni si au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.
Alti patru cetateni straini, fara documente de identitate asupra lor, au fost depistati azi dimineata, in jurul orei 1.00, de catre politistii de frontiera din cadrul aceluiaşi sector, in apropierea localitatii de frontiera Gaiu Mic.
Acestia au fost preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari, unde s-a stabilit ca sunt cetateni din Afganistan, cu varste cuprinse intre 20 si 57 de ani. Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga in Germania.

In ambele cazuri se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, persoanele in cauza urmand a fi preluate de lucratori din cadrul Serviciului pentru Imigrari Timis, in vederea luarii masurilor legale care se impun.
De asemenea, vor fi contactate autoritatile de frontiera din tara vecina in vederea cercetarii in comun a evenimentelor si aplicarii acordului de readmisie.

14 cetateni din Yemen, Irak si Siria, dintre care 9 copii, depistati la frontiera cu Serbia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas au depistat in zona de competenta 14 cetateni din Yemen, Irak si Siria, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 22.03.2017, in jurul orei 11.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas, judetul Caras-Severin, au observat 14 persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera si conducerea lor la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.
In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre doi barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 25 si 38 ani si noua minori avand varste cuprinse intre 1 si 12 ani de ani, acestia declarand ca sunt din Yemen, Irak si Siria si formeaza 3 familii. Adultii au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.
    In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele 14 persoane fiind preluate de lucratori din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.