VESTUL ROMANIEI, PARADISUL CULTURILOR de CANNABIS. 128 de plante mature si 640 de kg de masa verde... VIDEO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.10.2017 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalitaţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au ridicat 128 de plante mature de cannabis, 640 de kg de masa verde de cannabis, 20 de grame de masa uscata de cannabis, de la domiciliul unui barbat banuit de trafic şi deţinere de droguri de risc.
Asta dupa ce, cu cateva zile inainte, poliţiştii de combatere a criminalitaţii organizate din Timiş şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au confiscat 2,5 tone de cannabis...

La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalitaţii Organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui barbat de pe raza localitaţii Roşia Noua, judeţul Arad.

In urma percheziţiei a fost descoperita o cultura de cannabis, fiind ridicate 128 de plante mature de cannabis, 640 de kg de masa verde de cannabis, 20 de grame de masa uscata de cannabis, alte bunuri utilizate in vederea cultivarii şi uscarii drogurilor (galeţi, furtune, butoaie) şi un telefon mobil.

Din cercetari a reieşit ca mai multe persoane ar fi cultivat cannabis pe raza localitaţii Petriş, seminţele şi produsele necesare ingrijirii plantelor fiind achiziţionate prin intermediul unor site-uri cu profil specific.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Arad, iar in baza probatoriului administrat, doi barbaţi, ambii de 28 de ani, din judeţul Arad, au fost reţinuţi, urmand a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.