Viata la tara: se fura ba o drujba, ba un cablu, ba o oala, ba o bicicleta...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.09.2013 18:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii au reuşit identificarea a doi tineri suspectaţi de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe.
La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pădureni, în baza  informaţiilor obţinute şi investigaţiilor efectuate, au identificat doi tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.
În fapt, B. Antonius, de 18 ani, din localitatea Jebel, şi R.O., de 15 ani, din localitatea Pădureni, au pătruns, în perioada 28-30 august a.c., în anexa locuinţei lui B. Alexandru, din comuna Pădureni, iar din interior au sustras mai multe bunuri (o drujbă electrică, un cablu electric şi o oală de cupru), creând un prejudiciul în valoare de 4000 de lei.
Pe numele celor doi tineri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, reuşindu-se recuperarea drujbei electrice.
***
În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Margina au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Slatina, judeţul Neamţ, suspectat de furtul unei biciclete.
La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii Postului Margina au fost sesizaţi despre furtul unei biciclete din scara unui imobil, situat în comuna mai sus menţionată.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat, la scurt timp, pe M. Petru, de 40 de ani, din comuna Slatina, judeţul Neamţ, în timp ce se deplasa cu bicicleta sustrasă pe D.N. 68 A, pe raza localităţii Coşeviţa.
Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bicicleta fiind predată persoanei păgubite.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.