Video: Cea mai mare cultura de cannabis din Romania, la Arad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.03.2013 16:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Arad - Procurorii Direcţiei de  Investigare a Infracţiunilor de  Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit din 11 persoane, exclusiv cetateni vietnamezi,  specializati în  traficul de droguri de risc.
In acest scop, in cauza au fost efectuate 9 percheziţii domiciliare la imobile detinute de liderii gruparii, invinuitii TRAN HUU DUC, NGUYEN MANH CUONG si NGUYEN HONG VIET, situate in  municipiul Bucuresti - 4 si in judetul Arad - 5.
Procurorii DIICOT au descoperit intr-una din aceste locatii, din municipiul Arad, cea mai mare cultura in-door de cannabis de pe teritoriul Romaniei (VIDEO).
In total, au fost ridicate un numar de aproximativ 3000 de  plante de cannabis, provenind   din aceste culturi, precum si cantitatea de circa 30 kilograme de cannabis - substanta uscata.
Din cercetari a rezultat ca membrii gruparii au organizat si finantat activitatea de cultivare ilegala de cannabis, in scopul comercializarii drogurilor de risc în ţări din Uniunea Europeana.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.