Video: Contrabanda cu tigari, alcool, cafea si ...perchezitii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.04.2013 11:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciul Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara (împreună cu DIPI –Bucureşti şi inspectorii vamali din cadrul DRAOV Timişoara) au efectuat mai multe percheziţii domiciliare(VIDEO), în diferite locaţii de pe raza judeţului Timiş, în cadrul unei acţiuni complexe, având ca obiectiv prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse accizabile şi a evaziunii fiscale.
În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune care vizează destructurarea unui grup infracţional constituit în vederea săvârşirii unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile şi evaziune fiscală.
Au fost efectuate percheziţii domiciliare la 5 adrese din municipiul Timişoara şi la o adresă in Denta, despre care existau suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă spre a fi valorificate în mod ilegal.
În urma acţiunilor desfăşurate, s-au descoperit 570 pachete de ţigări, peste 50 litri alcool şi 25 kg cafea – de contrabandă si sase persoane au fost aduse la audieri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.