VIDEO In judetul Timis se gaseste o cultura de cannabis pe saptamana!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2015 14:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii si procurorii din Timis au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza localitatii Tomnatic, la persoane banuite de operatiuni ilegale cu droguri.
Şi asta dupa ce, pe 30 septembrie, la Timisoara, aproape 25 de kilograme de droguri au fost ridicate de politisti, iar pe 1 octombrie, politistii au destructurat o grupare infractionala specializata in trafic de droguri de risc si mare risc. Tot la Timişoara.

La data de 7 octombrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, au efectuat 2 perchezitii domiciliare, pe raza localitatii Tomnatic, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu.
Din cercetari a reiesit ca cei trei membri ai gruparii infractionale, cu varste cuprinse intre 23 si 45 de ani, ar fi infiintat o cultura de cannabis, pe raza localitatii Tomnatic, pe care ar fi recoltat-o in cursul lunii septembrie a.c..
Drogurile ar fi fost distribuite de persoanele banuite consumatorilor din orasul Sannicolau Mare si din localitatile limitrofe.
In urma perchezitiilor, politistii au ridicat aproximativ 4 kg. de cannabis si 30 de plicuri ce contineau cannabis, pregatite pentru distributie.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.