Video: Laborator clandestin de droguri la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.10.2013 15:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza municipiului Timisoara, la o persoana suspectata de trafic de droguri de mare risc.
A fost identificat un laborator clandestin de producere a drogurilor sintetice şi au fost puse in aplicare 10 mandate de aducere.

La data de 15 octombrie a.c. politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Timisoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara au efectuat doua perchezitii pe raza municipiului Timisoara, la un barbat, de 26 de ani, suspectat de trafic de droguri de mare risc.
In urma acestor activitaţi, la unul dintre imobile, politistii au identificat, intr-o anexa a locuintei, un laborator clandestin de producere a drogurilor.

Au fost ridicate mai multe instalatii pentru distilare si refrigerare, sticlarie de laborator, cantare electronice, sute de sticle si recipiente etichetate ce contineau compusi chimici solizi sau lichizi, substante chimice periculoase cu grad mare de toxicitate sau explozie, dar si pre-precursori pentru prepararea amfetaminei, precum si alti derivati de amfetamina.
Totodata, politistii au ridicat si mici cantitati de substante pulverulente susceptibile a fi amfetamina.
Tot ieri, politistii au pus in executare 10 mandate de aducere pe numele persoanelor care frecventau anturajul infractional al suspectului.
Toate persoanele identificate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timisoara pentru audieri.
S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a tanarului de 26 de ani, care va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.