Video: Razie cu shaorma si canabis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.04.2013 15:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 30 martie a.c., începând cu ora 23, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara (împreună cu cei de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, lucrători din cadrul Gărzii Financiare şi I.T.M.) au efectuat o razie cu caracter preventiv pe raza de competenţă a secţiei 3(VIDEO), în scopul stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a unor localuri şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Cu această ocazie, au fost controlate 8 unităţi comerciale şi au fost întocmit 2 dosare penale şi au aplicat 23 sancţiuni în contravenţionale în valoare de 11.825 de lei.
Totodată, comisarii Gărzii Financiare au suspendat activitatea, pe o perioadă de trei luni, a uneia dintre societăţile verificate, pentru neîndeplinirea prevederilor legale privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Mai mulţi angajaţi au fost invitaţi la sediul I.T.M. pentru stabilirea situaţiei contractuale a acestora, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli.
Spre exemplu, deplasându-se într-un local situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, poliţiştii l-au identificat pe H. GABRIEL, de 26 de ani, din Timişoara, care avea asupra sa un pacheţel din folie de aluminiu în interiorul căruia se găseau fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru deţinere de droguri pentru consum propriu, în care cercetările vor continua cu suspectul în stare de libertate.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au întocmit dosar penal lui R. Attila, care în calitate de  administrator al unei societăţi cu punct de lucru pe strada Ştiinţei, nu a asigurat prin personal propriu ori specializat, paza în local.
Comisarii Gărzii Financiare au ridicat în vederea confiscării suma de 279 de lei şi au suspendat activitatea unei societăţi (shaormerie) situată la intersecţia străzilor C. Şagului cu bulevardul Dâmboviţa, pentru următoarele trei luni, pentru că în urma controlului banii ridicaţi proveneau din vânzări pentru care nu s-a eliberat bon fiscal. De asemenea, reprezentantul unităţii alimentare a fost sancţionat cu amenda de 8000 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.