Video: Raziile de vineri seara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2013 13:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 15 martie a.c., începând cu ora 23.00, poliţiştii au efectuat o acţiune (VIDEO) pe raza municipiului Timişoara în scopul stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a unor localuri şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Cu această ocazie au fost controlate 4 unităţi comerciale, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8600 de lei şi ridicaţi în vederea confiscării 3100 de lei.
Totodată, comisarii Gărzii Financiare au suspendat activitatea, pe o perioadă de trei luni, a unuia dintre localurile verificate, pentru neîndeplinirea prevederilor legale privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Mai mulţi angajaţi au fost invitaţi la sediul I.T.M. în data de 18.03.2013, în vederea stabilirii situaţiei contractuale a acestora, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli.
În cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe Mihnea Anton, de 22 de ani, din localitatea Leordina, judeţul Maramureş, care era dat în urmărire naţională.
Pe numele acestuia, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
În fapt, în luna august 2012, tânărul a pătruns într-o locuinţă situată pe raza municipiului Oradea, de unde a sustras bunuri şi bani, creând un prejudiciu de 1500 de lei părţii vătămate.
Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.
***
Tot pe 15 martie a.c., în intervalele orare 06.00-09.00 şi 18.30-21.30, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au acţionat pentru depistarea, identificarea şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost din zona Complexului Studenţesc, Soarelui şi Buziaşului, iar în cea de-a doua parte au fost efectuate controale în 12 localuri în scopul stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a acestora.
Cu această ocazie au fost întocmite 8 dosare penale pentru neasigurarea de către reprezentanţii societăţilor a ordinii publice prin personal propriu sau specializat şi pentru difuzarea de opere ambientale fără autorizaţie.
Totodată au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.670 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică şi încălcarea normelor rutiere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.