VIDEO. TRAFICANTII de DROGURI din ITALIA fug de lege si se ascund in... BANAT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.07.2017 10:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un barbat de 52 de ani, pe numele caruia autoritatile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri de mare risc, a fost depistat de politistii timiseni.

La data de  3 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat, pe DN 691, un barbat de 52 de ani, urmarit international.

Pe numele barbatului, autoritatile judiciare din Italia au emis, in anul 2014, un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.
In fapt, in luna martie 1996, cel in cauza ar fi comercializat catre terţe persoane 1500 de grame de cocaina.
Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Timisoara cu propunere de arestare preventiva, in vederea extradarii.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.