Video-contrabanda cu tigari

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.10.2012 08:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat un cetăţean român care transporta într-un autoturism cantitatea de 3.490 pachete de ţigări de contrabandă care urmau a fi valorificate pe raza judeţului Caraş-Severin.

Ieri, în jurul orei 14, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.
Astfel, un ehipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control un autoturism marca “Opel Astra”(VIDEO), înmatriculat în Italia, care circula pe Drumul Judeţean 573A, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări de provenienţă sârbească.
S-a procedat la identificarea şoferului, cetăţeanul român Vasile D., în vârstă de 32 ani. La controlul fizic al autoturismului s-au găsit ascunse sub bancheta din spate şi în portbagaj mai multe pachete de ţigări de diferite mărci, unele fiind disimulate în saci de rafie.
În urma inventarierii ţigărilor descoperite în interiorul autoturismului, s-a găsit cantitatea de 3.490 pachete cu timbru sârbesc sau fără timbru, în valoare de 34.900 lei.
Drept urmare, pe numele cetăţeanului român Vasile D., au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. Autoturismul marca “Opel Astra”, înmatriculat în Italia a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.