Vine CALDURA in CALORIFERELE din TIMISOARA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2015 16:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Avand in vedere prognoza meteo nefavorabila anunţata pentru urmatoare perioada de timp, Colterm va incepe furnizarea agentului termic, incepand de joi, 8 octombrie 2015, ora 9.
Pentru a preintampina eventualele evenimente neplacute ce ar putea aparea, Colterm roaga pe aceasta cale asociaţiile de proprietari sa verifice instalaţiile interioare si sa finalizeze eventualele lucrari pe care le executa in cadrul asociatiilor sau chiar in apartamente.
De asemenea, consumatorii sunt rugaţi sa anunţe dispeceratul COLTERM S.A. (tel. 0256.494.133) sau la adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro  eventualele probleme aparute in instalaţii pentru a se putea interveni operativ in soluţionarea lor.
Agentul termic pentru incalzire este furnizat deja agenţilor economici şi instituţiile publice care au solicitat acest lucru, instalaţiile de producere, transport şi distribuţie fiind pregatite pentru sezonul de incalzire 2014-2015.
Pentru o scurta perioada de timp (24-72 h) programul de furnizare va fi non-stop (cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, in funcţie de condiţiile meteo), in aceasta perioada urmand a fi depistate şi remediate zonele cu incalzire deficitara, iar dupa aceasta programul de furnizare urmand a fi adaptat la condiţiile meteo şi pe timp de noapte.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.