Vine, vine Mos Craciun de Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.12.2011 15:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Mâine, 22 decembrie 2011, şi-a anunţat venirea Moş Crăciun. Acesta va sosi la Timişoara, în Piaţa Victoriei, în jurul orei 18. Va fi întâmpinat de suflătorii şi dubaşiiAnsamblului Timişul al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara care îl vor colinda. 

Copiii cuminţi care au scris cele mai frumoase scrisori Moşului şi le-au lăsat în cutia de lângă Atelier vor fi premiaţi.
Spectacol pentru copii este realizat in colaborare cu Teatrul Merlin, Formaţiunea de intervenţie rapidă pe baza de voluntariat „Salvo”şi Radio Timişoara cu ajutorul companiei UPC.

**În data de 22.12.2011, ora 12, la Sala de Consiliu din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, se va desfăşura acţiunea ,,UPC – Alături de Copii şi Bunici cu Ocazia Sărbătorilor de Crăciun”.
Beneficiarii Serviciului pentru Protecţia Persoanelor Vârstnice şi copiii Centrului de zi,, Sf. Nicolae ” din cadrul Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara vor primi din partea UPC - România pachete consistente cu produse alimentare şi dulciuri.
Sărbătorile de Iarnă sunt un prilej de bucurie pentru fiecare persoană astfel UPC ROMÂNIA SRL va reuşi şi de această dată să aducă un zâmbet şi un strop de bucurie în inimile copiilor şi vârstnicilor.

**Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, beneficiarii Centrului de zi “Sfinţii Mihail şi Gavril” primesc zâmbete, vorbe frumoase şi cadouri din partea Organizaţiei Femeilor Liberale Timiş. „Încercăm să le aducem un zâmbet şi puţină căldură bunicilor noştri, să fim alături de ei, să le arătam respectul cuvenit celor care ne-au crescut”, a declarat Gina Grigorie, preşedintele OFL Timiş.
Sponsorul acţiunii este doctor Rodica Mihăescu, care, împreună cu delegaţia OFL Timiş, va fi prezentă vineri, 23 decembrie 2011, de la ora 10, la Centrul situat pe strada Sever Bocu.

**Liga Elevilor Social Democrati din cadrul TSD Timisoara a organizat o actiune la sectia de Oncologie a Spitalului Louis Turcanu din Timisoara. Tinerii social-democrati au incercat sa-i faca pe cei 45 de copii internati la Oncologie sa uite pentru cateva minute de problemele grave de sanatate cu care se confrunta. In preajma sarbatorilor de iarna, tinerii de la LESD le-au daruit copiilor bolnavi care un pachet cu dulciuri si au pus in scena o piesa de teatru de papusi. Ne pare foarte rau de acesti copii care din pacate sunt bolnavi,nu privesc viitorul cum il privim noi ci isi doresc doar sa se faca bine. Noi am considerat ca in prag de sarbatori orice atentie asupra acestor copii este foarte bine venita, a spus Gabriel Baba, presedintele Ligii Elevilor Social Democrati din Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.