Violator in serie la Hunedoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.08.2012 16:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un bărbat suspectat de comiterea mai multor tentative la viol, tâlhărie şi furturi de şi din autoturisme a fost depistat de poliţiştii din Hunedoara.

La data de 20 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara l-au identificat pe Nicolae N., de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol în formă continuată, tâlhărie şi mai multe infracţiuni de furt calificat.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul, în perioada iulie-august 2012, pe timp de noapte, se ascundea în apropierea blocurilor unde locuiau victimele (tinere cu vârsta cuprinsă între 16 şi 32 ani) şi acţiona prin surprindere, în momentul când victimele deschideau uşa scărilor, le acosta din spate, le lovea şi încerca să le imobilizeze, după care încerca să le dezbrace cu intenţia de a întreţine raporturi sexuale cu acestea. Suspectul nu a reuşit să îşi finalizeze intenţia infracţională, întrucât tinerele au opus rezistenţă, alarmând vecinii.
Într- una dintre situaţii, suspectul, întrucât nu a reuşit să întreţină acte sexuale cu victima, a deposedat-o de suma de 70 de lei, întrebuinţând acte de violenţă.
Poliţiştii hunedoreni au mai stabilit că suspectul, în noaptea 19 spre 20 iulie a.c., folosind chei potrivite, a sustras din parcarea amenajată în faţa unui bloc un autoturism, după care l-a abandonat, ulterior autoturismul a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate.
De asemenea, suspectul împreună cu I. L., de 17 ani, din municipiul Hunedoara, este suspectat că a comis mai multe infracţiuni în perioada 26 - 30 iulie a.c., folosind chei potrivite. Astfel , cei în cauză au sustras, dintr-o parcare un autoturism, după care l-au ascuns şi abandonat într-un garaj. Din autoturism, cei doi au sustras o trusă de scule. Autoturismul a fost găsit de poliţişti la data de 2 august a.c. şi restituit părţii vătămate.
În noaptea de 6 spre 7 august a.c., cei doi suspecţi s-au deplasat într-o parcare unde, cu ajutorul unui dispozitiv confecţionat artizanal, au deschis portierele unui autoturism, au pătruns în interior şi au sustras o borsetă cu documente (certificat de înmatriculare, rovignetă, asigurare) şi o legătură de chei auto, după care au pătruns în interiorul unui alt autoturism parcat în apropiere, din care au sustras certificatul de înmatriculare. Fiind observaţi de un martor aflat la fereastra unui apartament al blocului, au întrerupt activitatea infracţională şi, pentru a-şi ascunde faptele, s-au deplasat la adresa prevăzută în documentele sustrase din autoturisme, unde au luat legătura cu proprietarii spunându-le că au găsit actele auto aruncate pe spaţiul verde din apropierea parcării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.