Violatorul de la UMT, arestat pentru relatii sexuale cu un minor de 9 ani

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.02.2012 10:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 24 februarie 2012 de către Z. Marius cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 9 ani, a fost acostat de o persoană necunoscută cu care a întreţinut raporturi sexuale.

La data de 24 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către Z. Marius despre faptul că fiul său, Z. M. M., în vârstă de 9 ani, a fost acostat de o persoană necunoscută în zona UMT din Timişoara şi în schimbul unei sume modice oferite a întreţinut raporturi sexuale orale cu acesta.

Din verificările efectuate de poliţişti a fost depistat H. Niculae, de 43 de ani, din Timişoara, iar în cursul acestei dimineţi, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul său ocazie cu care au fost descoperite două aparate foto, două laptopuri şi mai multe cd - uri care au fost ridicate în vederea expertizării informatice.

Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de viol fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.