Virus in Timisoara: Se fura din supermarketuri...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.06.2014 14:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii efectueaza cercetari fata de trei persoane, doi barbati si o femeie, banuiti ca ar fi sustras bunuri dintr-un supermarket situat pe raza municipiului.

# La data de 31 mai a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie au fost sesizati despre faptul ca, intru-un supermarket situat pe Calea Aradului, a fost retinut un barbat banuit ca ar fi sustras mai multe bunuri din interior.
Deplasandu-se la fata locului, politistii au identificat un barbat in varsta de 41 de ani, din Timisoara, care fusese retinut de agentii de paza ai societatii comerciale, dupa ce ar fi trecut de casa de marcat, avand asupra produse alimentare si nealimentare neachitate, in valoare de 4000 de lei.

# La data de 1 iunie a.c., politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati despre faptul ca agentii de paza ai unui supermarket situat pe raza municipiului au retinut un barbat, banuit ca ar fi sustras mai multe bunuri din interior.
Ajunsi la fata locului, politistii au identificat un barbat in varsta de 29 de ani, din localitatea Praid, judetul Harghita, care ar fi trecut de casa de marcat avand asupra sa bunuri electronice neachitate, in valoare de 200 de lei.

# In cursul aceleiasi zile, politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati despre faptul ca, in acelasi supermarket, a fost retinuta o femeie banuita ca ar fi sustras mai multe bunuri din interior.
Ajunsi la fata locului, politistii au identificat o femeie in varsta de 55 de ani, din Timisoara, care fusese retinuta de agentii de paza ai societatii comerciale, dupa ce ar fi trecut de casa de marcat, avand asupra sa bunuri nealimentare neachitate, in valoare de 130 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.