VIZIUNE. TIMISOARA. ROMANIA. CEL MAI MARE FESTIVAL STUDENTESC de ARTA si CULTURA. VINO!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.04.2017 09:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

StudentFest, cel mai mare festival studenţesc de arta şi cultura din Romania, organizat anual de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT), se va desfaşura in perioada 11-20 mai, la Timişoara.

Prin tema propusa in acest an - VIZIUNE - se doreşte incurajarea tinerilor spre a-şi descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural.
Festivalul ofera tinerilor artişti oportunitatea de a da frau liber imaginaţiei şi spiritului artistic, intr-un mediu energic cu mulţi tineri dornici de a crea, de a experimenta şi de a se dezvolta.
Daca eşti tanar artist, dornic de a-ţi etala viziunea şi cauţi o rampa de lansare, te poţi inscrie pe www.studentfest.ro pana la data de 26 aprilie 2017 – secţiunea ”Artişti”, pentru a lua parte la StudentFest impreuna cu creaţiile tale.
Prin cele 15 secţiuni puse la dispoziţia artiştilor şi participanţilor in acest an, Arhitectura, Arte stradale, Ceramica, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film şi arte video, Fotografie, Grafica, Literatura, Muzica, Pictura, Publicitate, Sculptura şi Teatru, festivalul doreşte sa le ofere tinerilor talentaţi posibilitatea de a se face remarcaţi prin atelierele de creaţie organizate pentru ei.
Daca ceea ce ai nevoie e sa-ţi aprofundezi cunoştinţele intr-unul din domeniile propuse de StudentFest, te poţi inscrie şi ca participant in cadrul atelierelor de creaţie la secţiunea dorita tot pana in data de 26 aprilie 2017, completand un formular pe site-ul www.studentfest.ro.
In cadrul atelierelor de lucru participanţii vor putea sa işi dezvolte abilitaţile artistice, participand la o parte teoretica a fiecarui atelier, iar mai apoi aplicand practic cunoştinţele dobandite.
Participanţii işi vor transpune viziunea proprie intr-un concept pe care-l vor prezenta in ultimele 3 zile ale festivalului sub forma de expoziţie sau performance publicului larg.
O informaţie esenţiala este faptul ca acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesaţi de susţinerea şi promovarea artei atat la nivel local, naţional cat şi internaţional. Tinerii care doresc sa faca parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitaţi sa se inscrie ca voluntari pana la data de 26 aprilie 2017, completand formularul de pe site-ul proiectului.
StudentFest a caştigat numeroase premii la nivel local, cat şi naţional, fiind printre primele festivaluri care au obţinut şi certificarea de festival european EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.