Vocea Romaniei cauta talente la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.06.2014 18:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cei ce cred in talentul lor, stiu ca au VOCEA si isi doresc sa intoarca scaunele antrenorilor in noul sezon Vocea Romaniei, sunt invitati duminica, 22 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Continental.

Dupa primele trei sezoane “Vocea Romaniei”, spectacolul de la ProTV ce a tinut milioane de romani in fata televizoarelor continua in aceasta toamna cu Pavel Bartos si Loredana, Smiley si Marius Moga in fotoliile juratilor.  
Inscrierile pentru ediţia a patra “Vocea Romaniei” se fac pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar participantii sunt asteptati la Bucuresti pe 28 si 29 iunie si Constanta pe 13 iulie.

Vocea Romaniei a obţinut rezultate record de audienţa la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating şi 26% share in anul 2011, 12 rating şi 26,4% share in 2012 şi 13,2 rating şi 30,5% share in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 şi 49 de ani).

The Voice este un format internaţional cu o popularitate imensa, care a caştigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.