Vocea Unica... a ordinii publice

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.05.2012 10:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Nu, nu este nici un concurs local pe teme muzicale. Pentru o mai bună informare cu privire la evenimentele din cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale, la nivelul judeţului Timiş a fost înfiinţat Centrul Judeţean de Comunicare.

În cadrul centrului a fost desemnat un lucrător "vocea unică" care va ţine legătura cu reprezentanţii mass-media şi va răspunde prompt la solicitările acestora, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Persoana desemnată voce unică este inspector de poliţie Mezdrea Mădălina din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
Din Centrul Judeţean de Comunicare fac parte Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, Poliţia de Frontieră, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.
Membrii Centrului Judeţean de Comunicare vor susţine lucrătorul desemnat voce unică cu informaţii, materiale documentare şi materiale de presă pentru ca acesta să poată răspunde cu... celeritate solicitărilor jurnaliştilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.