Votati cosul de gunoi activat cu comenzi vocale!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.05.2014 18:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Opt proiecte romaneşti au intrat in finala competiţiei internaţionale Electrolux Design Lab 2014, acesta fiind cel mai mare numar de calificari la nivel mondial, iar şase dintre acestea au fost create de catre studenţi ai Universitaţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Arte şi Design.
Au participat 1700 de designeri, din 47 de ţari, pentru finala competiţiei internaţionale fiind selectate doar 100.
La eveniment, aflat deja la a zecea ediţie, Romania are cei mai mulţi finalişti, opt, la egalitate cu China, iar şase dintre aceştia sunt studenţi ai Facultaţii de Arte şi Design din cadrul Universitaţii.

“Studenţii noştri dau dovada de inovaţie, profesionalism şi creaţie avansata, iar numarul mare al celor selectaţi in finala nu poate decat sa ne bucure şi sa ne motiveze in munca noastra la Universitate. Studenţii noştri pot concura cu rezultate foarte bune la nivel internaţional, fapt dovedit şi in aceasta competiţie”, spune Rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Conceptele solicitate de organizatori trebuie sa sprijine un stil de viaţa sanatos in casele viitorului.
Cele mai bune 100+ concepte din intreaga lume pot fi vizualizate pe website-ul oficial al competiţiei, www.electroluxdesignlab.com.
Coşul de gunoi activat cu comenzi vocale şi care improspateaza aerul, manuşile care curaţa hainele instant, sera modulara de pe pereţii caselor conectata la telefonul mobil sunt doar trei dintre conceptele propuse de studenţii Universitaţii de Vest din Timişoara.
Toate conceptele pot fi vizualizate pe pagina web a concursului, termenul limita pana la care se poate vota fiind 16 mai.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.