Votati destinatiile turistice din Timisoara!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.02.2013 22:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În vederea creşterii numărului de turişti, Primăria Municipiului Timişoara a decis îmbunătăţirea ofertei de trasee turistice  organizate prin Infocentrul Turistic (str. Alba Iulia nr. 2) şi punerea în valoare a unor locaţii din Timişoara, prin includerea acestora în oferta turistică a oraşului.
Astfel, primul pas va fi desfăşurarea unui sondaj de opinie pe siteul www.primariatm.ro.
Consultarea publică se va desfăşura în perioada 6 – 20 februarie 2012 şi vizează identificarea primelor 10 destinaţii de vizitat în Timişoara.
Sondajul va avea mai multe optiuni între care cei interesaţi vor putea face un clasament, dar şi o opţiune unde se vor putea introduce alte obiective de vizitat.
După finalizarea sondajului, Primăria Municipiului Timişoara va analiza posibilitatea introducerii în circuitul turistic al oraşului, de noi trasee turistice pentru cei care vizitează oraşul.
Această iniţiativă vine în contextul în care, recent ziarul britanic The Guardian situează Timişoara în topul celor mari frumoase destinaţii turistice din România.    

Votaţi obiectivele pe care le considerati reprezentative pentru realizarea unui circuit turistic in zona Cetate a Timisoarei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.