Voteaza PSD Timis! Minte cu Barsasteanu, cum a mintit si cu Grindeanu!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2016 19:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In urma cu 4 ani, PSD Timiş şi-a facut campania electorala prin susţinerea cauzei unui nou Spital de Copii in Timisoara.
Cu siguranţa, cei care nu sufera de alzheimer sau de inversiune cranio-rectala ca hoardele de pesedişti de pe intreg cuprinsul gliei stramoşeşti, şi-l aduc aminte pe viitorul ministru al comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, cum a dansat el toata campania electorala pe spinarea copiilor din Timişoara şi şi-a batut joc chiar de viitorul copiilor, lansand in public o promisiune pe care a uitat-o mai tarziu.
Da. Reuşim a fost insa o campanie cu final fericit pentru viceprimarul Sorin Grindeanu care a dormit in papucii administraţiei locale mulţi ani la umbra lui Gheorghe Ciuhandu, fara sa mişte nici macar un deget.
Copiii Timişoarei, in schimb, au ramas tot acolo unde au fost mereu şi chiar mai mult decat atat.
Sorin Grindeanu a ajuns mare ministru, soarele politicii Banatului, viitorul Ilie Sarbu al jocurilor de culise şi al dansurilor ritualice ale PSD-ului.

Surpriza e ca nici nu s-a uscat cerneala pe legitimaţia de ministru a lui Sorin Grindeanu şi, hop şi-aşa, PSD Timiş dovedeşte inca o data ca ce se naşte din cainele strazilor, tot maidanez ramane.
Florin Barsaşteanu, acest Horia Cristian al PSD Timiş, adica cel mai bun medic dintre politicieni şi cel mai slab politician dintre ciorile de pe gard, aşadar acest Sorin Grindeanu 2 vine şi el cu o SCRISOARE DESCHISA de campanie electorala, de aceasta data... Initiativa pentru mai multi medici in spitalele timisorene!

Mai, OMUL ŞTIE! A fost in parlament, este in PSD, a fost director de spital şi n-a facut nimic.
Ei, uite, acu, deodata, acest Horia Cristian al PSD Timiş ştie ce se poate face.
”Avem parghii sa mentinem in spitalele din oras mai multi medici inalt specializati, ba chiar sa atragem si altii? La ce solutii de salarizare speciala si motivare suplimentara putem recurge in plan local, pentru ca cei mai buni medici sa fie multumiti in Timisoara de castigurile meritate pe care le au, asa incat sa nu fie nevoiti sa-si caute variante de motivare in alte tari?” - se intreaba retoric Barsaşteanul.
Barsaşteanule, ai fost in parlament, nu te-am auzit sa faci greva foamei sau altceva ca sa schimbi ceva in bine.
Te-ai trezit, acum, sa faci pe deşteptul in campania electorala.

”Prea multi medici buni pleaca in alte tari, pentru locuri de munca mai bine platite, iar aici raman tot mai putini doctori specializati”- spune preşedintele Societaţii de Radiologie şi Imagistica din Romania, doctorul parlamentar Florin Birsasteanu, in scrisoarea deschisa catre timişoreni.
Ştim, domnu doctor parlamentar pesedist. Se vede mai ales cand va privim...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.