Vrei crestere inteligenta in Timisoara?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.10.2012 17:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Marti, 30 octombrie, incepand cu ora 9.30, la Timisoara va avea loc un seminar dedicat celor care au luat parte la implementarea proiectelor finantate din bani europeni prin intermediul Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei.

Agenţia Naţională de Dezvoltare din Ungaria, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei, împreună cu Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate Naţională şi Punct Naţional de Contact pentru Programul de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei (SEE) organizează seminarul “SMART SEE: Privind spre viitor prin ochii experienţei acumulate”, care va avea loc marţi, 30 octombrie 2012, la Hotelul Timişoara (str. Mărăşeşti nr. 1-3), începând cu ora 9.30.
În cadrul seminarului va fi dezbătută problema privind creşterii inteligente (SMARTH growth) în zona de Sud-Est a Europei.
Participanţii îşi vor putea aduce contribuţia la creionarea viitoarei cooperări teritoriale în zonă, printr-o mai bună definire a tematicilor cuprinse în programele din zona de Sud-Est a Europei în perioada 2014-2020.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.