Vrei un JOB de mii de euro in EUROPA sau de sute de lei in ROMANIA?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.10.2016 14:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Targul de joburi pentru personalul medical ajunge in Timişoara, unde zeci de recrutori vin cu oferte tentante de locuri de munca pentru cadrele medicale din zona Banatului.
Aşadar, medicii specialişti, medicii rezidenţi, asistenţii medicali, infirmierii, medicii stomatologi, dar şi studenţi la medicina din anii terminali sunt aşteptaţi pe 23 octombrie, incepand cu ora 10:00, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), cu un CV completat in limba engleza, pentru a intalni şi a sta de vorba cu agenţiile de recrutare, spitalele şi clinicile din Romania şi din intreaga Europa, prezente la targ.
Printre ţarile pentru care se recruteaza in acest sezon se numara Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Franţa, Austria, Elveţia, Marea Britanie, Belgia, Olanda şi nu in ultimul rand, Romania. Recrutorii au pregatit oferte excelente pentru personalul medical banaţean, salariile oferite acestora ajungand la mii de euro, in funcţie de specializare şi experienţa. Mai mult, medicii care aplica pentru un loc de munca in strainatate pot beneficia şi de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limba straina, obţinerea permisului de şedere, respectiv de munca, ajutor in relocarea familiei şi asistenţa in gasirea unei locuinţe.
In cadrul targului va avea loc şi o conferinţa susţinuta de organizaţia non-profit Medecins Sans Frontieres (EN: Doctors Without Borders), care va vorbi despre ce inseamna sa practici medicina in ţarile afectate de conflicte, epidemii sau dezastre naturale, dar şi despre ofertele de munca adresate medicilor ce vor sa profeseze in astfel de ţari.
Targul de Job-uri se va desfaşura intre orele 10:00 şi 16:00, iar participarea este gratuita. Agenţiile de recrutare vor sta la dispoziţia candidaţilor pentru orice fel de intrebari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.