Vrei un SALARIU de 1500 EURO?... In ROMANIA?... Vezi ce experienta trebuie sa ai si in ce domeniu de activitate!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.10.2017 07:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vineri şi sambata, pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, are loc targul de cariera Angajatori de TOP.

Cele 3000 de oportunitati de cariera sunt remunerate de angajatori cu salarii incepand de la 300-400 EUR şi care pot ajunge la peste 1500 EUR.
Companiile au deschise o diversitate de oportunitati de cariera pentru candidaţi, indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate.

Salarile oferite de cele 80 de companii variaza in functie de nivelul de experienta.
Cerintele jobului, industria in care activeaza angajatorul şi departamentul in care este deschis jobul sunt aspecte care pot influenţa nivelul salarial oferit de angajator.
Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR.
In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-1000 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia atinge nivelul de peste 1500 EUR.
Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala.
Majoritatea companiilor ofera intre 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii, iar printre cele mai frecvente se numara: tichete de masa, asigurari medicale, bonus de performanţa, prime de Paşte / Craciun, zile suplimentare de concediu de odihna, abonament la sala fitness / sport / aerobic.
Oferta companiilor este variata şi din punct de vedere geografic.
Pe langa poziţiile deschise in Timişoara, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare, in orase precum: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Arad, Piteşti, Ploieşti, Arad, Oradea şi Deva.
Pentru joburile care presupun relocarea candidaţilor, companiile ofera o serie de avantaje precum: bonus oferit pentru relocare, decontarea transportului, acoperirea costurilor cu locuinţa sau chiar asigurarea unei locuinţe de serviciu pe o perioada determinata.
Indiferent de specializare, cei care sunt in cautarea unui job, au acces la o varietate de opţiuni de angajare.

In cadrul evenimentului vor fi deschise poziţii pentru aproape toate specializarile şi nivelurile de experienţa.
Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT&C, Inginerie, Vanzari, Marketing, Achiziţii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitaţii, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane.
Şansele de a obţine un job in urma participarii la eveniment sunt foarte mari, peste 80% dintre companiile prezente la ediţiile anterioare Angajatori de TOP Timişoara au spus ca, in urma evenimentului au avansat discuţii in vederea recrutarii şi au angajat candidaţi care au aplicat şi cu care au intrat in contact pentru prima oara la targ.

Pe langa oportunitaţile de cariera, in cadrul evenimentului vor avea loc zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea profesionala şi personala, precum şi conferinţe TechTalks pentru pasionaţii de tehnologie.
Ediţia aceasta, evenimentul din Timişoara aduce un concept TechTalks extins, unde candidaţii pot alege conferinţa internaţionala care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotica etc.
Pe langa aceasta, in cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucatori din industria IT&C facand referire la arii precum: Software Development, Telecomunicaţii, Embedded Software, IT Support sau Consultanţa in IT.

Prezenţa la eveniment este gratuita, iar pentru a aplica la cele 3000 de pozitii deschise, vizitatorii trebuie sa işi descarce CV-ului Barcode pe care il pot accesa din contul lor, pe www.hipo.ro.
O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl Romania, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.