Zbor deasupra Poloniei cu ambasadorul Marek Szczygiel

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.11.2012 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ambasada Poloniei la Bucureşti prezintă în perioada 12.11- 23.11. 2012 expoziţia de fotografii aeriene “Zbor deasupra Poloniei”. 

Fotografiile realizate de artistul polonez Kacper Kowalski vor fi expuse în spaţiul expoziţional al Primăriei Municipiului Timişoara din P- ţa Victoriei nr.5 (vis a vis de Bancpost).
Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 12.11, ora 11, în prezenţa lui Marek Szczygieł, Ambasador al Republicii Polone la Bucuresti, care se va întâlni şi cu oficialităţile din Timişoara, de la Primărie, Consiliul Judeţean şi Prefectură.
Expoziţia se compune din fotografii color, de format mare, reprezentând peisaje din Polonia, care au fost executate de autor din parapantă, de la o înălţime de 150 de metri şi au mai fost expuse în Praga, Budapesta şi Bucureşti.
Kacper Kowalski castigator al Premiului World Press Photo 2009, s-a nascut in 1977 la Gdansk, Polonia. Absolvent de arhitectura, ca fotograf se specializeaza in fotografia aeriana. Fiind atat fotograf, cat si pilot, are un control unic asupra fiecarui cadru, fiind astfel capabil sa imortalizeze medii natural extraordinare si peisaje urbane inaccesibile in mod normal.
Pentru fotografiile sale, Kacper Kowalski a obtinut numeroase premii şi menţiuni de onoare, inclusiv World Press Photo, Nikon 74th Anniversary Award, Grand Press Photo, National Geographic, Sony Worlds Photography Award, Pilsner Urquell International Photography Award (IPA), POYi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.