Zboruri de vacanta de pe Aeroportul din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2013 14:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aeroporul Internaţional Traian Vuia Timişoara oferă şi în acest an posibilitatea mai multor zboruri directe către destinaţii de vacanţă apreciate de către locuitorii din vestul ţării. Pana în acest moment sunt confirmate trei zboruri charter către Turcia, Grecia şi Tunisia.
Primul zbor charter va fi Timişoara – Antalya şi retur, chiar la începutul lunii mai. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de joi, cu decolare din Antalya la ora 13:30, aterizare la Timişoara, la ora 15:50 şi  retur, decolare din Timişoara la 16:30 şi aterizare în Antalya la 18:35. Cursele charter vor fi operate de către Compania Pegasus Airlines, cu aeronave de tip Boeing 737. Pentru destinaţia Turcia, sezonul 2013 se va încheia în luna octombrie.
Incepând cu 10 iunie, Compania Aegean Airlines va opera zboruri spre aeroportul din Heraklion, în fiecare luni, până în 23 septembrie anul curent. Charterele către insula Creta vor decola din Timişoara la ora 12:00 şi vor ajunge la Heraklion doua ore mai târziu, aeronavele fiind de tip Airbus A320.
Tunisia va fi cea de-a treia destinaţie de vacanţă cu zbor direct din Timişoara. Charterele către aeroportul din Tunis vor decola din Timişoara la miezul noptii, în zilele de joi spre vineri, din 15 iunie pana în 15 septembrie. Zborurile vor fi operate de Compania Tunis Airlines, cu aeronave de tip Boeing B737.

“Am purtat discuţii cu mai multe companii aeriene interesate să opereze curse de vacanta, iar până în acest moment avem confirmate 3 destinaţii de vacante. Vom continua demersurile de atragere a firmelor de turism şi a altor companii aeriene, astfel încat să oferim cât mai multe zboruri spre destinaţii turistice pentru locuitorii din vestul ţării” spune directorul AIT, Daniel Idolu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.