Zeci de case descoperite de vant, copaci si stalpi doborati...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.06.2014 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In urma avertizarii ,,cod portocaliu” de fenomene meteo periculoase ce a vizat sud-estul judeţului Timiş, pompierii militari din cadrul ISU Timiş au fost solicitaţi in diverse situaţii de urgenţa la nivelul municipiului Timişoara şi in zona Deta - Gataia.
Zeci de case descoperite de vant, copaci şi stalpi de curent electric doboraţi şi 7 localitaţi ramase parţial fara curent electric.

La nivelul municipiului Timişoara, pompierii militari au intervenit pentru degajarea a 7 copaci doboraţi de vant, dintre care 5 cazuţi pe autoturisme.

Maşinile au fost grav avariate.

Un alt copac a blocat circulaţia pe drumul judeţean ce leaga localitatea Roviniţa Mare de comuna Denta, fiind insa indepartat dupa aproximativ o ora.

In Roviniţa Mare, doi copaci au cazut pe firele de energie electrica, lasand localitatea fara energie electrica pentru mai bine de 20 de ore.
Acoperişul primariei din localitatea Denta a fost smuls de vant, punand in pericol sigurana trecatorilor.

Şcoala generala din localitatea Butin a fost decopertata de vant, voluntarii din comuna acţionand şi in cursul zilei de 26 iunie pentru refacerea acoperişului.

In localitaţile Breştea, Şemlacul Mare şi Şemlacul Mic mai multe case au ramas fara ţiglele de pe acoperiş, iar in Opatiţa peretele unei case a fost complet doborat de vant.
Nu au existat victime, insa pagubele materiale sunt insemnate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.