ZECI de MIGRANTI bantuie pe STRAZILE si in PARCURILE din TIMISOARA. INSTITUTIILE STATULUI se fac ca ploua!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.10.2017 11:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa ce poliţiştii locali au gasit, in urma cu doua zile, in zona Calea Aradului, in spatele magazinului Auchan, un grup de 11 migranţi, dintre care trei minori, toţi din Afganistan, care şi-au amenajat pe terenul respectiv mai multe corturi, o zi mai tarziu, in seara zilei de 25 octombrie, in jurul orei 23.50, au depistat un grup de 28 de migranţi, cetaţeni irakieni, tot pe campul din Calea Aradului.

Cei in cauza deţineau documente emise de Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Timişoara, motiv pentru care au fost predaţi reprezentanţilor centrului fiind depistaţi la o ora la care nu aveau voie sa paraseasca locaţia.
Tot in cursul nopţii, dar in jurul orei 1.30, poliţiştii locali care desfaşoara activitatea de patrulare in Complexul Studenţesc au depistat pe o banca din campus un grup de cinci migranţi, dintre care patru din Iran şi unul din Afganistan, unul dintre ei fiind minor.
Cei cinci nu deţineau documente asupra lor, motiv pentru care au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontiera Timiş pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarşirii infracţiunii de trecere frauduloasa a frontierei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.