Zeci de service-uri, vulcanizari si spalatorii auto, fara acord de functionare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.08.2012 15:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat în ultima perioadă o serie de verificări ample pentru a stabili modul în care se desfăşoară activităţile din domeniul reparaţiilor şi întreţinerilor auto, fiind verificate un număr de 71 de service-uri auto,vulcanizări şi spălătorii auto de pe raza întregului Municipiu. 

Astfel, au fost întocmite un număr de 39 de procese verbale de sancţionare în valoare totală de 15.700 lei dintre care doar una pentru neafişarea preţurilor, iar restul pentru lipsa acordului de funcţionare conform Legii 650/2002.
Astfel, au fost verificate şi s-au constatat nereguli la societăţi cu profilul menţionat pe Calea Stan Vidrighin, Amurgului, Emil Zola, Mareşal Al. Averescu, Berzei, Mareşal Ctin Prezan, Drubeta, Calea Martirilor, Eneas, Simion Bărnuţiu, Griviţa, Calea Şagului, Dâmboviţa, Liviu Rebreanu, Gh. Pop de Băseşti, Diaconu Coressi, Ştefan cel Mare, Ciprian Porumbescu, Călan, Torontalului, Cetăţii, Miresei, N. Andreescu, Bucovinei, Borzeşti, Demetriade.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.