Zgomot si nereguli comerciale la cluburile din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.09.2014 13:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au acţionat zilele trecute impreuna cu inspectorii din cadrul Direcţiei de Sanatate Publica Timiş pentru verificarea modului in care se respecta legislaţia pe linie de zgomot, precum şi pe linie de comerţ in cluburile, pizzeriile, localurile de pe raza Municipiului Timişoara.
Dintr-un numar de 14 societaţi verificate, la noua dintre acestea s-au constatat nereguli, fiind aplicate tot atatea sancţiuni in valoare de 21500 lei.
Spre exemplu, la societatea Van Graph nu exista acord de funcţionare pentru terasa amplasata, la Clubul Taine Management nu au fost afişate datele de identificare, aspect intalnit şi la Cerveza, respectiv Sky Place – Riverdeck, unde de asemenea, au fost constatate şi nereguli pe linie de zgomot, fapt stabilit in urma masuratorilor efectuate de catre inspectorii DSP cu aparatura omologata in acest sens.
Aceleaşi probleme legate de depaşirea nivelului de zgomot şi neafişarea orarului de funcţionare au fost constatate şi la Elaine SRL – Heaven.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.