Zilele Tehnice Studentesti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2012 11:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică Timişoara şi Universitatea „Politehnica” din Timişoara organizează, în perioada 7-13 mai 2012, cea de-a XVI -a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Zilele Tehnice Studenţeşti”.

Respectând tradiţia acestei conferinţe şi în ediţia din acest an, se doreşte să se ofere participanţilor atât din ţară cât şi din străinătate posibilitatea de a interacţiona, de a-şi prezenta activităţile ştiinţifice, de a schimba opinii şi de a lega noi prietenii într-un mediu agreabil, prin următoarele activităţi: Sesiune de comunicări ştiinţifice, Concursuri profesionale, Vizite în cadrul facultăţilor, Vizite în companii, Workshop-uri, Activităţi social – culturale, Dezbateri, Excursie cu obiective tehnice şi turistice.
Studenţii pot redacta şi susţine lucrarea atât în limba română, cât şi în limba engleză. Studenţii de la ciclul master şi doctorat pot redacta şi susţine lucrarea doar în engleză.
Termenul limită de înscriere şi trimitere a abstractelor este 22 aprilie 2012 iar a lucrărilor în extenso este 29 aprilie 2012. Selecţia participanţilor se face pe baza lucrărilor în extenso.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul: http://zts.lsfmt.ro sau puteţi trimite un e-mail cu întrebările dumneavoastră pe adresa zts@lsfmt.ro şi www.lsfmt.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.