442 premii in valoare de 289.000 lei la Loteria Craciunului

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.11.2012 11:29 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Loteria Romana pune la bataie 442 de castiguri in valoare totala de 289.000 de lei.
Jocul de loterie pasiva 'LOTERIA CRACIUNULUI' lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna, aduce romanilor numeroase premii in bani.Unul dintre jocurile de loterie pasiva preferate de jucatori, Loteria Craciunului, isi asteapta norocosii la sfarsitul anului cu 442 de premii in valoare totala de 289.000 lei.
Sansele romanilor care isi incearca norocul la LOTERIA CRACIUNULUI sunt duble pentru ca jocul se desfasoara in doua etape, iar tragerile au loc in aceeasi zi, pe 27 decembrie. Prima etapa a jocului este destinata tragerilor care se desfasoara pe plan local, acoperindu-se astfel toate zonele din tara: CLUJ, IASI, BRASOV, GALATI, TIMISOARA, CRAIOVA, PLOIESTI, CONSTANTA, BUCURESTI.
Premiile totale oferite de Loteria Romana pentru prima etapa a tragerilor sunt: 27 castiguri a cate 3.000 lei fiecare (9 zone x 3 castiguri a cate 3.000 de lei), 90 castiguri a cate 500 lei fiecare (9 zone x 10 castiguri a cate 500 de lei), 315 castiguri a cate 200 lei fiecare (9 zone x 35 a cate 200 de lei fiecare).
Cea de-a doua etapa va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti unde se vor desemna prin tragere la sorti castigatorii celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.
Biletul de joc propriu-zis si talonul sunt cele doua elemente care alcatuiesc biletul de loterie pasiva Loteria Craciunului. Cele doua parti ale talonului sunt colorate diferit pentru fiecare dintre etape.
Talonul verde este dedicat primei parti a extragerilor, respectiv etapa I, iar cu talonul rosu jucatorii vor participa la etapa a II-a, respectiv la tragerea finala care va avea loc la Bucuresti.
Toti jucatorii care au varsta peste 18 ani pot participa la jocul de loterie pasiva 'LOTERIA CRACIUNULUI' cu cel putin un bilet al carui cost este de numai 3 lei.
Biletele de joc pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie.
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor vor avea loc concomitent, in noua orase, printre care şi TIMISOARA - pe baza taloanelor in Zona 5, din care fac parte judetele: Timis, Arad, Caras Severin, Hunedoara, Alba.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.