64 minori disparuti, gasiti intr-o saptamana

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 15.09.2012 11:20 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

În ultima săptămână, poliţiştii de la structurile de investigaţii criminale din ţară au găsit 108 persoane dispărute şi au depistat 68 de persoane urmărite în baza unor sentinţe penale.

Poliţiştii au găsit, în perioada 7 - 13 septembrie a.c., 108 persoane care au fost reclamate ca fiind dispărute de la domiciliu, dintre acestea 64 fiind minori.
Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori, niciunul nefiind victimă a vreunei infracţiuni.
De asemenea, poliţiştii au depistat 68 de persoane căutate la nivel naţional, dintre care 60 erau condamnate la închisoare, 5 aveau emise pe numele lor mandate de arestare preventivă şi 3 deţineau mandate europene de arestare.
M. Paulo, de 26 de ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, urmărit din data de 29.04.2011, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Caraş-Severin şi încarcerat, la data de 13 septembrie a.c.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.