746 de premii ... promotionale la Loteria Craciunului

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.11.2011 15:36 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Se apropie sarbatorile de iarna. Cu aceasta ocazie, Loteria Romana a lansat un nou joc de loterie pasiva intitulat 'Loteria Craciunului' pentru care pune in joc 746 de premii in valoare totala de 288.600 lei dupa cum urmeaza:

*10 castiguri a cate 10.000 lei fiecare
*46 castiguri a cate 600 lei fiecare (cate un castig pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)
*230 castiguri a cate 300 lei fiecare (cate 5 castiguri pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)
*460 castiguri a cate 200 lei fiecare (cate 10 castiguri pentru fiecare judet in parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucuresti)
Participarea se face pe baza biletelor 'Loteria Craciunului' care pot fi achizitionate din orice agentie loto, pretul unui astfel de bilet fiind de doar 2 lei.
Biletul de loterie pasiva 'Loteria Craciunului' este format din doua parti principale: biletul de joc (partea care ramane la participant) si talonul care este format la randul lui din 2 parti: talonul ROSU si talonul ALBASTRU.
Cu talonul ROSU se va participa la prima etapa a extragerilor, in care vor fi atribuite castigurile in valoare de 600 lei, 300 lei si 200 lei, pentru fiecare judet in parte si fiecare sector al Municipiului Bucuresti.
Cu talonul ALBASTRU se va participa la a doua etapa a extragerilor in care vor fi atribuite cele 10 castiguri cu valoare unitara de 10.000 lei.
Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa inscrie pe talonul ROSU si pe talonul ALBASTRU toate datele personale de identificare solicitate, in mod corect, lizibil si fara stersaturi. Participantii vor depune cele doua taloane completate (cel ROSU si cel ALBASTRU), separat, in cele doua urne din cadrul agentiilor loto pana la data de 18.12.2011 pentru agentiile din tara si pana la data de 20.12.2011 pentru agentiile din Bucuresti.
Extragerea pentru desemnarea castigatorilor va avea loc in Bucuresti, in data de 22 decembrie a.c.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.