A fost prins romanul care a jefuit si ucis un bijutier la Roma

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 04.05.2015 20:49 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a dispus inceperea urmaririi penale si punerea in miscare a actiunii penale fata de DUMITRASCU GIULIAN pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept, şi detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fara drept.

In baza unei rezolutii infractionale unice si a unei intelegeri prealabile cu alte persoane in perioada 2014 si pana in prezent, DUMITRASCU GIULIAN s-a aprovizionat cu droguri de risc si mare risc, respectiv cannabis si comprimate ecstasy de la acestea, droguri care ulterior au fost comercializate pe raza municipiului Bucuresti.
In urma audierilor a rezultat ca inculpatul este recidivist, fiind condamnat pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor si eliberat conditionat.
Totodata pe numele inculpatului DUMITRASCU GIULIAN este emis un mandat european de arestare de catre autoritatile italiene, pentru savarsirea infractiunii de omor deosebit de grav, la Roma.

Inculpatul DUMITRASCU GIULIAN este acuzat ca la sfarsitul anului 2008, impreuna cu alte persoane, a ucis un  bijutier din Roma pe care apoi  l-a jefuit.
Victima a fost torturata si batuta pana nu a mai miscat, fiind gasita cu mainile si picioarele legate la spate.
Potrivit autoritatilor italiene, suspecti sunt alti doi braileni, dintre care unul a fost arestat la doar cateva zile de la comiterea faptei, in inchisoare ajungand ulterior si menajera victimei, care le-ar fi dat suspectilor informatiile necesare pentru savarsirea infractiunilor.

De asemenea inculpatul este cunoscut ca fiind o persoana foarte violenta, cu un grad de periculozitate ridicat, figurand in evidentele Politiei Romane, ca unul dintre cei mai periculosi infractori.
Inculpatul DUMITRASCU GIULIAN a fost retinut 24 ore in Arestul I.P.J. Prahova, urmand a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva, in fata Tribunalului Prahova.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.