Adrian Nastase avea 399 de cartuse fara autorizatie

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 24.08.2012 13:53 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările în cauza privind incidentul petrecut, în seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia punerii în aplicare a mandatuluiprivind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului NĂSTASE ADRIAN şi au dispus, la data de 22.08.2012, neînceperea urmăririi penale.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că gestul acestuia a fost voluntar, iar cei doi ofiţeri de poliţie au desfăşurat procedurile de punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei, conform dispoziţiilor procedurale.
Totodată, procurorii au dispus disjungerea din acest dosar a cauzei în care se efectuează cercetări faţă de Năstase Adrian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Astfel, controlul efectuat cu privire la condiţiile de păstrare şi asigurarea securităţii armelor şi muniţiilor, de către NĂSTASE ADRIAN a evidenţiat un număr de 399 cartuşe pentru care nu poseda autorizaţie.
În cauza disjunsă cercetările sunt în curs de derulare, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.